Lediga Kontorslokaler i Lund

Ideon Science Park i Lund

Kontorslokalerna i Lund moderniseras

Kontorsmarknaden har ändrats i de senaste årtioende där företagare i Lund har följt med. De traditionella kontorslokaler är vanligtvis uppdelad i mindre rum och har oftast en gemensam matsal och möteslokaler. De moderna kontorslokaler har ändrat planlösning från mindre rum till ett större öppet landskap. Dessa trender i kontorsmarknaden har förändrat sättet medarbetare kommunicerar mellan varandra och många har uttryckt en förbättring i företagets gemenskap. Vill du hålla dig uppdaterad med de nyaste kontorstrender

 

 

Prisnivå för traditionella kontorslokaler i Lund

Om du letar efter traditionella kontorslokaler i Lund är det viktigt att känna till marknaden innan man kastar sig iväg. Den totala kostnaden för att hyra en kontorslokal i Lund såsom i alla andra städer kan vara svårt att räkna ut. Därför rekommenderas det att man skaffar sig ett överblick över de normala kostnader för att kunna räkna ut t.ex. budget och för att kontrollera att det är en bra affär. Om du är intresserad av utmaningarna i Lunds kontorsmarknad kan det vara bra att läsa mer här.

På sidan nedanför kan du läsa mer om kontorsmarknaden i Lund och en genomgång om hur du räknar ut de totala omkostnader för att hyra en kontorslokal:

Läs mer om marknaden för kontorslokaler i Lund

Hitta kontorslokaler i Lund 

Science Parks | Spännande och nytt kontorsliv

Ideon Science Park i Lund

En relativ ny och spännande trend i kontorslivet är Science Parks. I de senaste åren har Lund såsom många andra större städer i Sverige upplevt en ny typ av kontorslokaler, nämligen Science Parks. Dessa så kallade Science Parks är ett område oftast en stor fastighet där miljön främjar innovation. Hyresgästerna hyr in sig i en kontorslokal som är del av Science Parken. De flesta hyresgäster är företag eller universitet inom högteknologisk verksamhet.

IDEON SCIENCE PARK | LUND

I Lund är den största och mest välkända Science Parks, Ideon Science Park. Fördelen med att hyrs in sig i en Science Park i stället för en traditionell kontorslokal är att de andra hyresgäster arbetar oftast i samma eller liknande bransch. Något som främjar networking där hyresgästerna faktiskt kliver ur sin kontorslokal för att byta idéer och skapa bra gemenska med de andra i fastigheten. 

Varför hyra in sig i ett kontorshotell i Lund?

Modernt kontorsrum i Lund

Förutom ökningen av Science Parks har kontorshotell också blivit allt mer populärt i Lund. Många företag väljer att hyra en kontorslokal av anledning att det är det bästa bara för att det är den traditionella och vanliga lösningen. Det finns många fördelar med att hyra en traditionell kontorslokal i stället för att hyra in sig i ett kontorshotell eller en Science Park men det stämmer inte riktigt alltid.

Läs mer om fördelarna med ett kontorshotell i Lund här: 

Lediga Kontorshotell i Lund

En av våra mest populära lediga kontorslokaler.

Letar du efter lediga kontorslokaler?
Oavsett vilken typ av kontor du är intresserad av så hjälper vi dig gärna.
Med oss kan du hyra kontorslokaler i städer i hela Sverige.