Kontorslokaler i Stockholm

Utbudet av kontorslokaler i Stockholm har stigit under de senaste åren. Det är positivt för verksamheter som vill hyra nya kontorslokaler, eftersom de får bättre möjlighet att hitta sin nya kontorslokal. Men det stora urvalet av lediga kontor i Stockholm gör samtidigt att det har blivit svårare att få en överblick av de kontorslokaler som är mest relevanta för verksamhetens krav och behov. Här under kan du läsa lite om möjligheterna för att hyra kontor i ett kontorshotell och om prisnivån för traditionella kontorslokaler i Stockholm:

Kontorslokaler i ett kontorshotell?

Många som valt att hyra mindre kontorslokaler i Stockholm skulle egentligen ha större nytta av att flytta in i ett kontorshotell. Jämfört med att hyra ett kontor på traditionellt vis så erbjuder ett kontorshotell betyligt flexiblare villkor, som gör att du kan flytta ut och in med kort varsel. Av samma anledning är det enkelt att utöka ytan efter hand som du anställer nya medarbetare eller alternativt skära ner på utrymmet. Läs om fördelarna med ett kontorshotell och hitta lediga kontorslokaler i Stockholm genom att klicka här nedan:

Hitta kontorslokaler i kontorshotell i Stockholm

Nedanför ser du en bild på ett av Stockholms mest moderna kontorshotell. Här kan företagare dra nyttja av kontorshotellets häftiga loungeområde.

Loungeområde kontorshotel i Stockholm

Prisnivå för traditionella lokaler i Stockholm

Om du letar efter lediga lokaler i Stockholm kan det vara svårt att veta vad det kommer att kosta i slutändan. På nedanstående sida hittar du en genomgång av marknaden för lokaler i Stockholm med konkreta priser för hyra och en genomgång av hur du kan räkna ut de totala omkostnaderna för en kontorslokal:

Läs om marknaden för kontorslokaler i Stockholm

Expanderande marknad

Priset på lokaler i centrala Stockholm kan lätt sticka iväg. Precis som med alla städer kostar det att vara i centrum. Dock ska man inte underskatta Stor-Stockholm och Stockholms förorter. Utbudet av lokaler i attraktiva företagssamma miljöer blir allt större. Exempelvis Solna och Sundyberg har redan lockat många företag till sig. I Solna hittar du mer än 8 500 företag och arbetsplatser, och i Sundbyberg sitter många välkända företag, bland annat fastighetsbolaget Wallenstam. Den starka tillväxten gör så att många kommuner väljer att lägga pengar på utökad och förbättrad infrastruktur. Något som bidrar till att kontrasterna mellan inre Stockholm och områdena utanför blir mindre påtagliga. Så blunda inte för de många möjligheter som finns en stenkast utanför Stockholm-city. 

 

 Här hittar du fler lokaler i Stockholm

 

 

En av våra mest populära lediga kontorslokaler.

Letar du efter lediga kontorslokaler?
Oavsett vilken typ av kontor du är intresserad av så hjälper vi dig gärna.
Med oss kan du hyra kontorslokaler i städer i hela Sverige.